22.9 C
Purmerend
vrijdag 19 juli 2024
HomePurmerendVitu Kappers Purmerend gaat sluiten door corona: "Het is zo snel gegaan"

Vitu Kappers Purmerend gaat sluiten door corona: “Het is zo snel gegaan”

Middenbeemster – Machteloos voelt Wil Typ zich. De eigenaar van zes Vitu Kapsalons in Zaanstreek-Waterland heeft door de coronacrisis nu drie van zijn filialen moeten sluiten. “Het is zo snel gegaan, in januari draaide alles nog gewoon.”

Als vijftienjarige begon hij met het kappersvak en ongeveer tien jaar later had hij zijn eerste kapperszaak. Dit breidde hij uit naar zes filialen in Zaanstreek-Waterland.

Nu er geen inkomsten meer zijn en hij wel de huur moet ophoesten heeft hij faillissement aangevraagd voor zijn kapsalons in Krommenie, Zaandam en Purmerend. “Het is verschrikkelijk, ik heb personeel dat al dertig jaar voor mij werkt”, vertelt Tuyp tegen Mediapartner NH Nieuws.

“Ik ben bijna 67 en kan op mijn leeftijd niet zomaar bij een bank terecht. Dat was anders geweest als ik veertig was”, vervolgt de kapper. “Er gaan nog heel veel slachtoffers vallen en heel veel winkels gaan dicht.”

Vitu Purmerend BV (h.o.d.n. Vitu Kappers). Faillissement uitgesproken

Disclamer: De informatie op deze pagina wordt geleverd door het Centraal Insolventieregister. Dit register bevat de gegevens van faillissementen en surséances van betaling die in de lokale registers bij de verschillende rechtbanken worden bijgehouden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Het is wellicht (triest genoeg) de eerste, velen zullen hetzelfde lot ondergaan.
    De economische “Corona”-klap zal enorm zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.9 ° C
24 °
21.6 °
68 %
0.9kmh
100 %
vr
27 °
za
28 °
zo
24 °
ma
21 °
di
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.