Regionaal

Website over afhalen of bezorgen van eten in de regio – Ondernemers kunnen hun bedrijf nu inschrijven

Regionaal – Een ondernemer uit de binnenstad en Regio Purmerend bundelden deze week de krachten om een website over afhalen en bezorgen van eten te maken. “De website is gemaakt om horecaondernemers die getroffen worden door de coronacrisis een hart onder de riem te steken.”, zegt de binnenstad ondernemer. Het gebruik door ondernemers en particulieren is geheel gratis.

Particulieren kunnen hier adressen en de websites vinden van welke restaurants in deze tijd thuisbezorgen of waar je af kan halen. Ondernemers kunnen nu hun bedrijf claimen en foto’s en menukaarten van hun bedrijf toevoegen. Redactie Regio Purmerend: “Wij hopen hiermee dat we de ondernemers een klein beetje kunnen helpen want dat ze het zwaar hebben staat buiten kijf. Het is nu aan de ondernemers om hun profiel zo goed mogelijk op de website neer te zetten. Dat kost maar een paar minuutjes.”

Shop lokaal

“Probeer in deze tijd zo min mogelijk met de thuisbezorg apps te bestellen en probeer de lokale ondernemer zoveel als mogelijk direct te benaderen. Dit scheelt voor de ondernemers meer dan 10% van de bestelling.”

Ook is Regio Purmerend een reclamecampagne op de eigen website gestart. “Wij hopen hiermee dat wij iets kunnen bijdragen in deze moeilijke en bizarre tijd. Wij zullen die campagne flink gaan pushen tot in ieder geval de 28e april en hopen voor aanstaande zaterdag meer dan 75% van de horecaondernemers uit de regio binnen te hebben.”

Mocht je een ondernemer hier op willen wijzen? Tag dan de ondernemer onder het Facebookbericht.

Noot van redactie: De betreffende binnenstad ondernemer wil niet met naam genoemd worden. “Het is logisch dat we dit nu samen doen.”


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Wat een mooi initiatief.
    Deze site zal neem ik aan niet de woekerpercentages bij de ondernemers in rekening brengen zoals o.m. Th**sbez*rgd wel doet.
    Succes maak er wat moois van: wij bestellen zelden maar áls we bestellen zullen we dit via deze site doen.

    Help ondernemend Purmerend (=specifiek niet bij grote retailorganisaties aangesloten ondernemingen)
    de Corona-tijd (en de periode er ná door)!!

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: