12.9 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
HomePurmerendCafé Alonso’s gaat virtueel open "De Café Alonso’s Jukebox livestream op Facebook"

Café Alonso’s gaat virtueel open “De Café Alonso’s Jukebox livestream op Facebook”

Purmerend – Patricia Alonso, eigenaresse van café Alonso’s in de Gors aan het Zwanebloem, heeft het door de coronacrisis best wel moeilijk. Ze heeft samen met Stephanie Schouten en Tom Loen een plan bedacht om te voorkomen dat het café moet gaan sluiten. “Ons café heeft een buurtfunctie. Door de crisis moest ik ook dicht. Er zijn geen inkomsten meer, alleen maar uitgaven zoals de huur en dergelijke.”

Het plan is om aanstaande zaterdag, 4 april 2020, virtueel open te gaan. Een Café Alonso’s Jukebox livestream op Facebook moet zorgen voor inkomsten. “Mensen kunnen voor minimaal 10 euro een verzoeknummer aanvragen. Het verzoeknummer wordt dan speciaal voor jou live gezongen. Ook krijgen zij dan een tegoedbon voor een consumptie zodra het café weer open gaat.” De show op Facebook wordt door Tom Loen en Stephanie Schouten aan elkaar gezongen en gepraat. Tom en Stephanie maken samen deel uit van de formatie Nada Colada.

De livestream op Facebook zal aanstaande zaterdag beginnen om 21:00 uur en zal duren tot middernacht. “Wij hebben er zin in. Hopelijk gaan veel mensen zaterdagavond een verzoeknummer aanvragen. Ik ben best wel nieuwsgierig wat het morgen gaat doen. Naast het vragen van een gunst wilde ik ook een tegenprestatie aanbieden door middel van de tegoedbon. Samen met de hulp van onze vaste klanten en de hulp van anderen komen we er wel uit.”

“Je moet nu alleen wel zelf je drankje inschenken.”, zegt Patricia met een glimlach.

De livestream is te volgen op de Facebookpagina van Alonso’s.

Alonso’s Purmerend

Alonso’s Purmerend – Zwanebloem 8A, 1441 TR Purmerend – “Altijd even hartelijk en iedereen maakt een praatje met je dat is…Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.9 ° C
13.9 °
11.1 °
73 %
2.6kmh
73 %
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °
ma
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.