21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
HomePurmerendHet Twiske blijft gesloten voor autoverkeer tot minimaal 14 april

Het Twiske blijft gesloten voor autoverkeer tot minimaal 14 april

Purmerend – Afgelopen weekend besloot de burgemeester van Oostzaan tot afsluiting van het Twiske omdat te veel mensen in het Twiske zich niet houden aan de maatregelen zoals afstand houden. De maatregel zou gelden tot vanavond 20:00 uur.

Vandaag is door de burgemeester van Oostzaan echter besloten dat de parkeerplaatsen bij het Twiske tot minimaal 14 april 20.00 uur gesloten blijven.

“De handhavers hebben tot nu toe meer dan zeventig boetes moeten uitdelen aan bezoekers van het Twiske. Daarnaast zijn door de politie tientallen bekeuringen uitgedeeld aan mensen die hun auto fout parkeerden op de Twiskeweg. Alle reden dus om de parkeerplaatsen bij het Twiske gesloten te houden en de slagbomen naar beneden te laten staan.”, schrijft burgemeester Rob Meerhof.

De burgemeester vindt het jammer om dit besluit te nemen maar schrijft dat het noodzakelijk is om te voorkomen dat mensen een gevaar vormen voor hun eigen gezondheid en die van anderen. “Ook de komende dagen vraag ik u zoveel mogelijk thuis van het mooie weer te blijven genieten. Want alleen samen krijgen we corona onder controle!”

Relevant artikel:

Recreatiegebied het Twiske afgesloten voor autoverkeer –

Oostzaan – De Burgemeester van Oostzaan heeft besloten om het Twiske vandaag en morgen af te sluiten voor autoverkeer. “Wij hebben gisteren iedereen geadviseerd om thuis te blijven. Dit advies is niet helemaal overgekomen”, schrijft de politie Zaanstreek. Burgemeester Rob Meerhof deed bezoekers van recreatiegebied ‘t Twiske gisteren al …Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,965FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.