Purmerend

Steekpartij op de Julianastraat, 1 persoon overleden, 2 gewonden aangehouden

Purmerend – Omstreeks 15:10 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de Julianastraat in Purmerend. Op dit moment doet de politie onderzoek en heeft een verdachte aangehouden. Er zijn 3 gewonden.

Diverse hulpverleningsvoertuigen gingen ter plaatse. Een traumahelikopter landde op de Koemarkt waarna de trauma-arts met een politieauto naar de locatie werd gebracht. Een persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

“Vermoedelijk ligt het in de relationele sfeer”, zegt een politiewoordvoerder.

Update 16:35 uur:

Een van de drie slachtoffers is overleden. De overige 2 gewonden (slachtoffers) zijn nu beiden aangehouden als verdachte in deze zaak. Het onderzoek wordt voortgezet.

Fotografie: Frank Jonkman

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.