Purmerend

Steekpartij op de Julianastraat, 1 persoon overleden, 2 gewonden aangehouden

Purmerend – Omstreeks 15:10 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de Julianastraat in Purmerend. Op dit moment doet de politie onderzoek en heeft een verdachte aangehouden. Er zijn 3 gewonden.

Diverse hulpverleningsvoertuigen gingen ter plaatse. Een traumahelikopter landde op de Koemarkt waarna de trauma-arts met een politieauto naar de locatie werd gebracht. Een persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.

“Vermoedelijk ligt het in de relationele sfeer”, zegt een politiewoordvoerder.

Update 16:35 uur:

Een van de drie slachtoffers is overleden. De overige 2 gewonden (slachtoffers) zijn nu beiden aangehouden als verdachte in deze zaak. Het onderzoek wordt voortgezet.

Fotografie: Frank Jonkman

Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.