112Purmerend

Getuigen gezocht van autobrand Levermosstraat

Purmerend – De politie zoekt getuigen van een autobrand aan de Levermosstraat in Purmerend. Rond 02.00 uur werd de brand ontdekt.

De brandweer heeft het vuur geblust. Een getuige heeft kort voor de brand een persoon bij de auto gezien. De brand is meer dan vermoedelijk aangestoken.

Volgens het NHD zag een buurtbewoner een onbekend persoon in de buurt van de auto met een jerrycan lopen. Ook naast de auto, die total loss is, stond een jerrycan.

De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Zaaknummer: 2020067806.

Autobrand in Purmerend, politie start onderzoek

Een geparkeerde auto in de Levermosstraat is dinsdagnacht rond 02:00 uur in brand gevlogen. Het lijkt er sterk op dat de brand is aangestoken. Vlak voor de brand zag een buurtbewoner een onbekend persoon in de buurt van de auto met een jerrycan lopen. Ook naast de auto, die total loss is, stond een jerrycan.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.