9.9 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home112Steekincident in woning Julianastraat; vrouw overleden

Steekincident in woning Julianastraat; vrouw overleden

Purmerend – Dinsdagmiddag heeft rond 15.00 uur een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Julianastraat. Hierbij overleed een 63-jarige vrouw uit Purmerend aan haar verwondingen. Op dit moment doet de forensische opsporing van de politie onderzoek in de woning.

In de woning werd ook een 39-jarige man uit Purmerend met een steekwond aangetroffen. Op straat, nabij de woning, werd een 33-jarige vrouw uit Purmerend eveneens met een steekwond gevonden. Beide zijn naar het ziekenhuis vervoerd waar zij nog steeds worden behandeld

Omdat de politie niet weet wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, zijn zowel de man als de vrouw aangemerkt als verdachte en aangehouden. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het steekincident en de rol van de betrokkenen.

Relevant artikel:

Steekpartij op de Julianastraat, 1 persoon overleden, 2 gewonden aangehouden –

Purmerend – Omstreeks 15:10 uur heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de Julianastraat in Purmerend. Op dit moment doet de politie onderzoek en heeft een verdachte aangehouden. Er zijn 3 gewonden. Diverse hulpverleningsvoertuigen gingen ter plaatse. Een traumahelikopter landde op de Koemarkt waarna de trauma-arts met een politieauto …



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.9 ° C
11.1 °
8.9 °
74 %
5.4kmh
75 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.