Purmerend

Gemeente sluit nachtopvang aan de Wagenweg wegens ongedierte

Purmerend – De gemeente heeft de nachtopvang aan de Wagenweg gesloten. Sinds enige tijd is sprake van (verergerde) overlast van ongedierte in het pand. Ondanks verschillende pogingen om aanwezig ongedierte te bestrijden is het tot op heden niet gelukt om het onder controle te krijgen.

“Omdat we deze situatie voor de mensen die in de nachtopvang verblijven onwenselijk vinden, is besloten deze mensen voorlopig onder te brengen in  hostel 45 van Concordia aan de Koemarkt in Purmerend.”, schrijft de wethouder in een memo aan de gemeenteraad.

“Het is nog niet duidelijk voor welke periode dit zal zijn. In totaal worden in Concordia 4 mensen opgevangen.”

Eerder was er al sprake van het opdelen van de groep mensen (tien personen) die gebruik maakten van de nachtopvang vanwege de coronacrisis. Hiermee zou de gemeente de groep daklozen in staat stellen zich te houden aan de afstandsnormen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.