21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomePurmerendGemeente sluit nachtopvang aan de Wagenweg wegens ongedierte

Gemeente sluit nachtopvang aan de Wagenweg wegens ongedierte

Purmerend – De gemeente heeft de nachtopvang aan de Wagenweg gesloten. Sinds enige tijd is sprake van (verergerde) overlast van ongedierte in het pand. Ondanks verschillende pogingen om aanwezig ongedierte te bestrijden is het tot op heden niet gelukt om het onder controle te krijgen.

“Omdat we deze situatie voor de mensen die in de nachtopvang verblijven onwenselijk vinden, is besloten deze mensen voorlopig onder te brengen in  hostel 45 van Concordia aan de Koemarkt in Purmerend.”, schrijft de wethouder in een memo aan de gemeenteraad.

“Het is nog niet duidelijk voor welke periode dit zal zijn. In totaal worden in Concordia 4 mensen opgevangen.”

Eerder was er al sprake van het opdelen van de groep mensen (tien personen) die gebruik maakten van de nachtopvang vanwege de coronacrisis. Hiermee zou de gemeente de groep daklozen in staat stellen zich te houden aan de afstandsnormen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.