Regionaal

Twiske blijft afgesloten voor autoverkeer tot 28 april

Regionaal – De parkeerplaatsen van het Twiske blijven minimaal tot en met 28 april gesloten. Dit hebben de burgemeesters van de gemeenten Landsmeer en Oostzaan, in overleg met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten.

Dit is gelijk aan de datum die de landelijk overheid heeft gezet voor alle maatregelen. De slagbomen zijn naar beneden. “Deze maatregel blijft van kracht omdat het met regelmaat te druk is bij de ingangen van het Twiske en daardoor kan de verplichte anderhalve meter niet goed in acht worden genomen.”, aldus de veiligheidsregio.

Boetes

De tekstkarren met deze mededeling die bij de ingangen staan, worden binnenkort weggehaald en vervangen door reguliere verkeersborden. Overtredingen worden nog steeds beboet.

Eerder was er sprake van afsluiting van de vier parkeerplaatsen rondom het Twiske tot 14 april 2020.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.