20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeRegionaalTwiske blijft afgesloten voor autoverkeer tot 28 april

Twiske blijft afgesloten voor autoverkeer tot 28 april

Regionaal – De parkeerplaatsen van het Twiske blijven minimaal tot en met 28 april gesloten. Dit hebben de burgemeesters van de gemeenten Landsmeer en Oostzaan, in overleg met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten.

Dit is gelijk aan de datum die de landelijk overheid heeft gezet voor alle maatregelen. De slagbomen zijn naar beneden. “Deze maatregel blijft van kracht omdat het met regelmaat te druk is bij de ingangen van het Twiske en daardoor kan de verplichte anderhalve meter niet goed in acht worden genomen.”, aldus de veiligheidsregio.

Boetes

De tekstkarren met deze mededeling die bij de ingangen staan, worden binnenkort weggehaald en vervangen door reguliere verkeersborden. Overtredingen worden nog steeds beboet.

Eerder was er sprake van afsluiting van de vier parkeerplaatsen rondom het Twiske tot 14 april 2020.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.