Regionaal

Politie Purmerend assisteert; Full house in Zaandam: 53 pokeraars op de bon

Zaandam – De politie in Zaanstad heeft vannacht een illegaal pokertoernooi in een bedrijfspand aan de Penningweg in Zaandam beëindigd. Aangezien de maatregelen rond de noodverordening overtreden werden, zijn 53 aanwezigen bekeurd met een boete van 390 euro. Enkele aanwezigen zijn ontkomen.

Zeven personen, in de leeftijd tussen de 30 en 52 jaar, konden geen identiteitsbewijs tonen. Zij zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Opvallend is dat de aanwezigen afkomstig waren uit heel Nederland.

Agenten gewond

Twee agenten zijn bij dit incident licht gewond geraakt doordat ze door wegrennende aanwezigen van de trap werden geduwd. Zij hebben zich in het ziekenhuis laten behandelen en konden daarna hun werk voortzetten. De Zaanse politie werd geassisteerd door collega’s van de politie Amsterdam, Politie Purmerend, de Landelijke Eenheid NoordWest en de Koninklijke Marechaussee.

Door de recherche en de gemeente zal nog aanvullend onderzoek worden gedaan naar de illegale gokruimte.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Wtf!!
  Hebben deze figuren onder een steen geleefd de laatste weken?
  Alle informatie en voorschriften/maatregelen aan hun laarzen gelapt voor een spelletje poker!

  Ik word hier boos om: het is niet leuk al die maatregelen maar het móet voor eenieders gezondheid.
  Ik zie trouwens meer en meer mensen die lak hebben aan alle voorschriften/maatregelen die de Overheid íedereen oplegt m.b.t. Corona.
  Jong en oud (en by the way: Corona kán íedereen treffen ongeacht leeftijd).

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: