Volendam

‘Houd afstand op Cruyff Court in Volendam anders volgt boete’

Volendam – De gemeente Edam-Volendam waarschuwt dat ze boetes gaat uitdelen aan mensen die zich niet aan de anderhalvemeter afstand houden. De gemeente laat weten dat er de afgelopen dagen meerdere waarschuwingen uitgedeeld zijn aan bezoekers van het Cruyff Court in Volendam.  

Deze bezoekers hielden zich volgens de politie niet aan de anderhalve meter afstand. Voor de gemeente en politie is nu de tijd van waarschuwen voorbij: er gaan nu boetes uitgedeeld worden.

De boete kan voor iedereen ouder dan 12 oplopen tot 400 euro, schrijft de gemeente.

Op diverse andere plaatsen in Nederland zijn de Cruijf Courts door de veiligheidsregio gesloten op basis van de noodverordening. Ook hier was sprake van samenscholing en het niet naleven van de 1.5 meter regel.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.