Hart van de Regio

Lida en Rhodin (8) zingen emotionele tekst voor opa’s en oma’s (video)

Purmerend – De rare tijd waarin we nu leven en het gemis van de opa’s en oma’s was voor Lida en haar 8-jarige zoon Rhodin aanleiding om een prachtige tekst te schrijven. Op een melodie van Adele (Make you feel my love) zongen zijn het in voor speciaal voor de opa’s en oma’s van Rhodin. En voor alle andere mensen die het momenteel moeilijk hebben.

Zingen doen moeder en zoon graag. Een aantal weken terug voelde moeder Lida de behoefte om een tekst te schrijven over de schrijnende situatie waarin veel mensen zich bevinden. Samen met haar 8-jarige maakte ze een prachtige tekst en zongen deze in op de muziek van de wereldberoemde hit van Adele.

Het filmpje stuurde ze uiteraard door naar de mensen die ze -door de corona- niet meer dichtbij zich kunnen hebben. Eén van de familieleden plaatste het op Facebook en dat leverde hartverwarmende reacties op. “Mensen laten me weten dat ze kracht vinden in het nummer”, laat moeder Lida weten aan Regio Purmerend. “De emotionele reacties zorgden er voor dat ik zelf meerdere keren een traantje heb moeten wegpinken.”

Bekijk hier het prachtige nummer van Lida en Rhodin.

Relevant artikel:

Zwerfinator Dirk Groot schrijft lied voor alle opa’s en oma’s die thuis zitten –

Purmerend – Dirk Groot, beter bekend als onze eigen Zwerfinator, schreef een lied voor zijn ouders. Samen met zijn zoon zong hij het nummer in.Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: “Samen zingen een heel goede en leuke manier is om de tijd door te komen”, vertelt Dirk aan Regio Purmerend.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.