8.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home112Food Markt zoekt personen die fooienpot meenamen (video)

Food Markt zoekt personen die fooienpot meenamen (video)

Purmerend – Food Markt aan de Koestraat 6, bekend vanwege de broodjes met vleeswaar van slagerij Louwman uit de Jordaan, is gisteren bestolen van de fooienpot. Eén persoon leidt het personeel af terwijl de andere persoon de fooienpot in de linkerjaszak steekt.

Eigenaar Johnny zegt dat er ongeveer 50 tot 60 euro in de fooienpot zat. “De laatste vijf dagen was het best wel druk omdat wij bijna als enige open waren. Dit resulteerde in meer fooi.” Johnny weet nog niet of hij aangifte gaat doen. “Ik weet niet of dat zal helpen. Ik vind het effectiever om de beelden meteen online te zetten zodat ik andere ondernemers direct voor dit duo kan waarschuwen. Dit is een veel betere aanpak.”

Beloning

Als iemand weet wie deze mensen zijn, dan heeft Johnny een beloning in het vooruitzicht gesteld. ” Als beloning krijgt diegene een uitgebreide lunch van mij.”

Camerabeelden JM Beveiliging, Purmerend.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Geen idee wie ze zijn maar wel wat ze zijn: onbeschofte horken (die er gekleurd op staan).
    Ik heb er alle begrip voor dat eigenaar Johnny direct de beelden online heeft gezet: geen respect voor zijn zaak en eigendommen wordt hiermee beantwoord door geen respect te hebben voor de privacy van deze onbeschofte horken.

    Ik wens hem sterkte met alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
10.1 °
7.2 °
75 %
3.6kmh
100 %
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.