11.7 C
Purmerend
donderdag 23 maart 2023
HomePurmerend23-jarige Purmerender mishandeld op station Baarn

23-jarige Purmerender mishandeld op station Baarn

Baarn – In de tunnel onder het treinstation van Baarn werd maandag 27 april een 23-jarige Purmerender door twee verdachten mishandeld. Ze probeerden ook zijn tas te stelen. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 16.20 uur stapt de man uit de trein op het station in Baarn. Hij stapt uit op perron 3 en loopt de trap af richting de tunnel. Onderaan de trap staan twee jongens. Ze spreken de man aan. Op dat moment komen er ook twee andere jongens de tunnel inrennen.

De man voelt zich onveilig en besluit weg te rennen. Terwijl hij de trap oprent wordt hij vastgepakt en in zijn gezicht geslagen. De andere man probeert ondertussen zijn tas af te pakken. Het slachtoffer weet de aandacht te trekken van twee omstanders en daardoor gaan de verdachten er vandoor. De vier mannen rennen weg in de richting van de Prinses Marialaan en stappen daar in een grijze auto.

Agenten hebben in de omgeving gezocht, maar de verdachten zijn niet gevonden.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,561VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
11.7 ° C
12.8 °
10 °
89 %
1.8kmh
100 %
do
13 °
vr
11 °
za
11 °
zo
7 °
ma
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.