112

Hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld

Purmerend – De politie heeft maandagochtend 27 april een hennepkwekerij ontmanteld in de Ohmstraat.

In een ruimte bij een bedrijf aan de Ohmstraat werd maandagochtend een kleine hennepkwekerij aangetroffen met ongeveer 70 hennepplanten.  Alle planten en overige kwekerijspullen werden in beslaggenomen en zullen worden vernietigd.

Wat is het gevaar van hennepteelt?
Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage. De schade die de hennepteelt veroorzaakt is vaak groot. Woningcorporaties en energiebedrijven draaien op voor de kosten veroorzaakt door lekkages, brandschade en illegaal afgetapte energie.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem via tel.nr: 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:
* Aanwezigheid van hennepgeur.
* Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting.
* Constant zoemend of ronkend geluid.
* Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Bron
Politie

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Goede zaak.
    Ik wil er niet eens aan denken dat er door, veelal illegaal afgetapte stroom, brand ontstaat en er onschuldigen de dupe worden van dit soort praktijken.
    De kosten die woningcorporaties en/of energiemaatschappijen lijden door dit soort praktijken worden doorberekend aan iedereen die bij hen huurt of klant is: zo worden mensen al gedupeerd.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: