112

Ongeval N247 – Purmerender komt om het leven

Amsterdam – Op maandag 27 april 2020 heeft op de Slochterweg (N247) kort voor middernacht een éénzijdig ongeval plaats gevonden. De 69-jarige bestuurder uit Purmerend en enige inzittende is daarbij om het leven gekomen. De politie stelt een onderzoek in naar de omstandigheden.

Om 23.53 uur kwam op de meldkamer een telefoontje binnen dat een personenauto op de Slochterweg van de weg was geraakt. Meerdere eenheden, alsmede een traumahelikopter werden opgeroepen. Als de politie ter plaatse komt blijkt dat de bestuurder is overleden. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) stelt een onderzoek in naar de oorzaak van dit ongeval.

De politie van Noord Holland heeft het slechte nieuws gebracht aan de familie van de overleden man.

Tags

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....