22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomePurmerend16 mei - live: Online Rocket League toernooi vanuit H20 Esports Campus...

16 mei – live: Online Rocket League toernooi vanuit H20 Esports Campus in Purmerend

Purmerend – De Keuken Kampioen Divisie organiseert in samenwerking met Esports producer Gamers First het Keuken Kampioen Divisie Esports Fan Tournament, featuring Rocket League. Het is een eendaags en tevens online gespeeld toernooi voor alle fans van de Keuken Kampioen Divisie én spelers van de game Rocket League.

Het online toernooi vindt plaats op zaterdag 16 mei aanstaande en begint om 12.00 uur. Het hele evenement wordt vanuit de H20 Esports Arena aan de Spinnekop in Purmerend live uitgezonden op het YouTube-kanaal van de Keuken Kampioen Divisie én het Twitch-kanaal van Inside Esports. De deelnemende teams strijden namens één van de zestien Keuken Kampioen Divisie-clubs om de felbegeerde titel. Inschrijven op het toernooi is niet meer mogelijk.

Een team bestaat uit minimaal drie spelers, waarbij wisselspelers zijn toegestaan. Het toernooi bestaat uit een poulefase én een knock-outfase, waarbij er uiteindelijk twee teams in de finale zullen uitmaken wie zich de allereerste kampioen van het Keuken Kampioen Divisie Esports Fan Tournament mag noemen. 

Wat is Rocket League?

Rocket League is een spel dat zich afspeelt in een virtueel voetbalstadion. In tegenstelling tot het voetbal dat we kennen, staan er bij Rocket League auto’s op het veld die tegen elkaar strijden met als doel om zoveel mogelijk doelpunten te maken. De twee teams die tegen elkaar spelen worden elk vertegenwoordigd door drie auto’s (met optionele wissels). Rocket League is een multiplatform spel, wat betekent dat het spel te spelen is voor gebruikers van de PC, Xbox One, PlayStation én Nintendo Switch. 

Hieronder een voorbeeld van een Esports toernooi met het online spel Rocket League.

Met de lancering van het Keuken Kampioen Divisie Esports Fan Tournament is het de eerste keer dat de Keuken Kampioen Divisie in Esports stapt. De huidige voetballoze periode wordt aangegrepen om middels een fan toernooi de fans de gelegenheid te geven om, vanuit huis, de eer van één van de zestien Keuken Kampioen Divisie-clubs te verdedigen en te strijden om de allereerste titel van het Keuken Kampioen Divisie Esports Fan Tournament.

Praktische informatie:

Datum: Zaterdag 16 mei 2020 vanaf 12.00 uur
Teams: Maximaal 3 spelers (wissels toegestaan)
Uitzendingen via: YouTube & Twitch

H20 esports campus

Ondanks dat we de esports en gaming activiteiten nog niet kunnen opstarten, blijven we werken aan onze Esports Campus. Het totale gebouw van 10.000 m2 biedt voldoende ruimte voor zzp-ers en bedrijven. Ruimte voor ruimte wordt geschikt gemaakt en voorbereid voor de 1,5m economie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.