10 C
Purmerend
dinsdag 26 maart 2024
Home112Overval op Used Products in de Hoogstraat, politie zoekt getuigen

Overval op Used Products in de Hoogstraat, politie zoekt getuigen

Purmerend – Drie mannen hebben zaterdagochtend rond 10.00 uur een overval gepleegd op een winkel aan de Hoogstraat. Hierbij werden twee aanwezige personeelsleden door het drietal bedreigd maar raakten zij hierbij niet gewond. De buit bestaat uit diverse goederen en een onbekend geldbedrag.

De medewerkers moesten onder bedreiging van op vuurwapens gelijkende voorwerpen de kluis openen. De overvallers haalden de kluis leeg en sloegen daarna op de vlucht in de richting van de Nieuwstraat. Hier stapten de drie mannen op een motorscooter en reden weg in de richting van de Westerstraat. De motorscooter werd terug gevonden nabij de Gruttostraat.

Hier zijn de daders vermoedelijk overgestapt in een personenauto en vervolgden hun vlucht.  De gealarmeerde politie maakte een zoekslag in de omgeving, maar het trio werd niet meer aangetroffen. Twee van de overvallers zouden een licht getinte huidskleur hebben en de derde een iets donkerder huidskleur. Alle drie droegen zij een mondkapje.

Getuigen gezocht

De recherche doet onderzoek naar deze overval en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Hoogstraat en/of de Gruttostraat? Of heeft u mogelijk andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Relevant artikel:

Gewapende overvallers in PostNL-jas en met mondkapje op de vlucht in Purmerend –

Purmerend – De Used Products-winkel aan de Hoogstraat in Purmerend is vanmorgen rond 10.00 uur gewapend overvallen door twee of drie mannen. Een van hen droeg een PostNL-jas. Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door: Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Of het om twee of drie daders gaat is vooralsnog niet helemaal duidelijk, in …



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,539VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
10 ° C
11.1 °
8.9 °
78 %
2.2kmh
100 %
di
10 °
wo
12 °
do
11 °
vr
10 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.