112Purmerend

Man wil zich niet identificeren en spuugt naar handhavers

Purmerend – Vrijdagmiddag is in de Koestraat een man aangehouden vanwege overtreding van de noodverordening. De man wilde niet meewerken en ook niet zijn ID tonen.

De handhavers gaven aan de man aan te houden waarop hij het op het rennen zette. Na een korte achtervolging lukte het de handhavers de man vast te grijpen. Hierop beledigde de man de handhavers en spuugde naar hen.

De verdachte is met toepassing van enig geweld naar de grond gebracht, geboeid en overgedragen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

 1. Daar is er weer zo eentje die denkt dat-ie een lama is.
  Walgelijk dat spugen.

  Heb de tweets gelezen i.d.d. klopt de #agressiewordtnietgetolereerd maar de jankerd heeft niet (althans dat wordt niet vermeld) dat-ie Corona heeft.
  Scheelt weer in de straf want als-ie dat niet roept is de straf aanzienlijk lager.
  Volgens een bericht van het OM d.d. 7 april kreeg een spuger die riep dat-ie Corona had 4 maanden cel en een spuger die dit niet tiep slechts 6 weken.
  In beide gevallen was de benadeelde een politie-medewerker.

  Laat ze die fluimen lekker bij zich houden; altijd (ongeacht de persoon die ze voor zich hebben staan).

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: