Regionaal

Auto’s mogen ‘t Twiske weer op, parkeerterreinen open

Regionaal – De burgemeesters van Landsmeer en Oostzaan hebben, in samenspraak met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten om de parkeerterreinen van ‘t Twiske weer open te stellen. Dat betekent dat ’t Twiske weer bereikbaar is voor gemotoriseerd verkeer.

Eerder op 5 april 2020 werden de parkeerterreinen door de burgemeesters gesloten omdat er sprake was van ongekende drukte en er niet voldaan kon worden aan de anderhalve meter richtlijn.

“Geniet van de landelijke omgeving, maar houd u aan de maatregelen, spreid activiteiten en vermijd drukte. Als er veel mensen zijn, zoekt u dan een andere mooie plek in de regio op. Onze handhavers zullen indien nodig bezoekers aanspreken op hun gedrag.”, schrijven de gemeentes.

Houd er rekening mee dat, op basis van de landelijke noodverordening, de toiletvoorzieningen in het recreatiegebied gesloten blijven voor het publiek.

Relevant artikel:

Twiske blijft afgesloten voor autoverkeer tot 28 april –

Regionaal – De parkeerplaatsen van het Twiske blijven minimaal tot en met 28 april gesloten. Dit hebben de burgemeesters van de gemeenten Landsmeer en Oostzaan, in overleg met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten. Dit is gelijk aan de datum die de landelijk overheid heeft gezet voor alle maatregelen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.