26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeRegionaalAuto's mogen ‘t Twiske weer op, parkeerterreinen open

Auto’s mogen ‘t Twiske weer op, parkeerterreinen open

Regionaal – De burgemeesters van Landsmeer en Oostzaan hebben, in samenspraak met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten om de parkeerterreinen van ‘t Twiske weer open te stellen. Dat betekent dat ’t Twiske weer bereikbaar is voor gemotoriseerd verkeer.

Eerder op 5 april 2020 werden de parkeerterreinen door de burgemeesters gesloten omdat er sprake was van ongekende drukte en er niet voldaan kon worden aan de anderhalve meter richtlijn.

“Geniet van de landelijke omgeving, maar houd u aan de maatregelen, spreid activiteiten en vermijd drukte. Als er veel mensen zijn, zoekt u dan een andere mooie plek in de regio op. Onze handhavers zullen indien nodig bezoekers aanspreken op hun gedrag.”, schrijven de gemeentes.

Houd er rekening mee dat, op basis van de landelijke noodverordening, de toiletvoorzieningen in het recreatiegebied gesloten blijven voor het publiek.

Relevant artikel:

Twiske blijft afgesloten voor autoverkeer tot 28 april –

Regionaal – De parkeerplaatsen van het Twiske blijven minimaal tot en met 28 april gesloten. Dit hebben de burgemeesters van de gemeenten Landsmeer en Oostzaan, in overleg met de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, besloten. Dit is gelijk aan de datum die de landelijk overheid heeft gezet voor alle maatregelen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.