Purmerend

Inwoners  uit  Purmerend  verrast met  100.000 euro  van  BankGiro Loterij 

Purmerend –  Een droom is werkelijkheid geworden voor Corrie en Wiebe uit Purmerend. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. 

Eerder, op 25 maart 2020, won Pieter uit Purmerend ook al een bedrag van 100.000 euro. Corrie en Wiebe werden verrast met een videogesprek vanuit het Scheepvaartmuseum, een van de culturele partners van de BankGiro Loterij. 

Ambassadeurs  BankGiro Loterij blijven even thuis

Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 100.000 euro cheque live aan de winnaar uit bij een van de culture partners die de loterij ondersteunt. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.  

Corrie en Wiebe zijn blij verrast: “Gezondheid staat voor ons bovenop. Onze dochter hebben we al een tijd niet gezien. We gaan haar heel erg verwennen.”

Redactie: Achternamen van de winnaars zijn wegens privacyredenen weggelaten.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.