6.8 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
Home112Twee gewonden bij brand in Volendam: huis onbewoonbaar

Twee gewonden bij brand in Volendam: huis onbewoonbaar

Volendam – Bij een brand in een woning aan de Volendamse Schoolstraat zijn vannacht twee bewoners gewond geraakt. 

De brand brak rond 3.15 uur uit in de bijkeuken van de woning, naar verluidt door kortsluiting in de droger, al kan de woordvoerder van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland dat niet bevestigen.  De brand vulde de woning met rook, waardoor de bewoners, die op de bovenverdieping lagen te slapen, werden gewekt.

Bloeding

Ze vluchtten naar buiten, maar raakten daarbij allebei gewond, zo bevestigt de woordvoerder. Over hun verwondingen worden door de Veiligheidsregio geen mededelingen gedaan, maar getuigen laten weten dat één van de bewoners een slagaderlijke bloeding zou hebben opgelopen. Op foto’s is te zien dat een muur rond een deur is besmeurd met bloed. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. 

De stevige rookontwikkeling heeft de woning onbewoonbaar gemaakt, bevestigt de woordvoerder. 

Twee gewonden bij brand in Volendam: huis onbewoonbaar

De brand brak rond 3.15 uur uit in de bijkeuken van de woning, naar verluidt door kortsluiting in de droger, al kan de woordvoerder van de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland dat niet bevestigen. De brand vulde de woning met rook, waardoor de bewoners, die op de bovenverdieping lagen te slapen, werden gewekt.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
7.8 °
5.5 °
68 %
0.9kmh
100 %
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.