Purmerend

Milieustraat Purmerend vanaf maandag langer open

Purmerend – Vanaf maandag 18 mei gaat de milieustraat langer open. De openingstijden worden verruimd van maandag tot en vrijdag van 7.30 tot 15.15 uur.

De milieustraat is dan aaneengesloten open en heeft tussen de middag geen sluiting. Op zaterdag blijft deze voorlopig nog wel gesloten, omdat medewerkers dan werken aan de afvalinzameling aan huis.

Bezoekers moeten met het volgende rekening houden:

  • Sorteer thuis het afval zodat u snel het grofvuil kunt lossen en niet onnodig op het perron heen en weer moet lopen
  • Houd 1,5 meter afstand van medewerkers en andere bezoekers
  • Begroet elkaar met een glimlach en heb geduld als het druk is

Een alternatief is om een afspraak te maken om grofvuil thuis te laten ophalen. Dit is geheel kosteloos. Hiervoor kan men tijdens kantooruren bellen met het algemene telefoonnummer (0299) 452 452. Ook online aanmelden is mogelijk: https://www.purmerend.nl/grofvuil-aanmelden

Relevant artikel:

Milieustraat te druk; wederom aanpassingen in openingstijden –

Purmerend – Vanaf maandag 30 maart veranderen de openingstijden van de milieustraat aan de Van IJsendijkstraat in Purmerend. De milieustraat gaat ’s ochtends eerder open vanaf 7.30 uur en blijft aaneengesloten open tot 13.00 uur. De afgelopen week kwamen opnieuw meer dan 1.000 bezoekers per dag grofvuil wegbrengen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.