Regionaal

Vomar haalt varkensshaslick saté (3 stokjes) terug naar de winkel

Regionaal – Vomar Voordeelmarkt haalt per direct de Varkensshaslick saté uit de schappen.

De leverancier van de Varkenshaslick Saté (3 stokjes) heeft een fout gemaakt bij het etiketteren van de producten, hierdoor is een te lange ten minste houdbaar tot datum op het etiket geprint.  

Alle Varkensshaslick saté (3 stokjes) met barcode 8716647765234 zijn betrokken bij deze terugroepactie. Het om verschillende houdbaarheidsdata.
Klanten die het product hebben gekocht, wordt aangeraden het niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel waar het product gekocht is.  Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de klantenservice van Vomar via telefoonnummer: 072 750 2555. 

Het gaat om het volgende product:

Productnaam: Varkensshaslick Saté 3 stokjes

Barcode: 8716647765234


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.