Hart van de Regio

Ilonka Abels (Stardancers) start campagne – De dansstudio moet open blijven!

Purmerend – Ilonka Abels is met haar dansstudio Stardancers Dance Center een vast begrip in onze stad. Duizenden kinderen uit Purmerend en omgeving stonden de afgelopen 15 jaar in haar studio, waar ze met veel passie haar liefde voor het dansen overbracht. Door corona werd alles anders. Nu staat haar dansstudio op omvallen.

Maar van wijken wil Ilonka niet weten. Hoewel de Purmerendse niet het type is dat snel om hulp zou vragen, heeft ze toch de stoute schoenen aangetrokken. Want een leven zonder haar dansstudio is geen optie. Ze is een crowdfund gestart om het voortbestaan van haar bedrijf mogelijk te maken. Zo kan ze haar passie blijven overdragen.

“We krijgen zoveel begrip, lieve woorden en steun vanuit de harde kern, zij die het lidmaatschap aanhouden. Waarvoor ik zo dankbaar ben! Maar om mijn dansschool, mijn 2e huis, mijn droom door deze bizarre en lastige tijd te helpen, doe ik hierbij een beroep op ieder die de studio een warm hart toedraagt”, laat Ilonka weten in haar crowdfund-bericht.

Maar het gaat niet alleen om de lidmaatschappen. Ook een aantal grote evenementen -waaronder een theatershow- gaan waarschijnlijk niet door. De dansers worden niet meer ingehuurd. En ook de verhuur van de studio als geliefde locatie voor verjaardagen ligt stil.

Op dit moment danst Ilonka met een kleine groep Stardancers op een buitenlocatie. Op 4 juli begint de geplande zomerstop. Ze hoopt – als de situatie het toe laat – in september weer te kunnen beginnen.

Helpt u Ilonka en vele Purmerenders mee om nog heel lang te kunnen blijven dansen bij Stardancers? Doe dan een (kleine) donatie via de Gofundme pagina van Ilonka.

Ook #delen wordt gewaardeerd.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.