112Purmerend

Persoon overleden bij brand aan de Rietdekkerstraat

Purmerend – Aan de Rietdekkerstraat is omstreeks 08:30 uur brand in een woning uitgebroken. De brandweer heeft 6 omliggende woningen ontruimd. Een persoon is bij de brand overleden.

De brand is inmiddels onder controle. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Door de politie is een onderzoek gestart. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

“Er was heel veel rook en tumult op straat. Ik moest naar beneden komen”, meldt een buurvrouw aan een verslaggever van NH Nieuws. Ze mag haar woning nog niet in. 

Update:

Buurtbewoners geven aan dat de overledene een alleenwonende man is. Het forensisch onderzoek van de politie is nog in volle gang.

Persoon overleden bij woningbrand Purmerend

PURMEREND – Er is een persoon omgekomen bij een woningbrand in Purmerend. Het huis is aan de Rietdekkerstraat in Purmerend en er zijn zes andere huizen ontruimd. De brand is inmiddels onder controle. De brand brak rond 8.30 uur uit. De politie en ambulances zijn massaal aanwezig.

Persoon overleden bij woningbrand in Purmerend

Een persoon is vrijdagochtend in de Rietdekkerstraat in Purmerend overleden bij een brand in een wooncomplex. Zes woningen van het complex werden ontruimd. Meerdere hulpdiensten kwamen naar de brand toe. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze is uiteindelijk niet ingezet. De brand is inmiddels onder controle.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.