6.6 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home112Persoon overleden bij brand aan de Rietdekkerstraat

Persoon overleden bij brand aan de Rietdekkerstraat

Purmerend – Aan de Rietdekkerstraat is omstreeks 08:30 uur brand in een woning uitgebroken. De brandweer heeft 6 omliggende woningen ontruimd. Een persoon is bij de brand overleden.

De brand is inmiddels onder controle. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan. Door de politie is een onderzoek gestart. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

“Er was heel veel rook en tumult op straat. Ik moest naar beneden komen”, meldt een buurvrouw aan een verslaggever van NH Nieuws. Ze mag haar woning nog niet in. 

Update:

Buurtbewoners geven aan dat de overledene een alleenwonende man is. Het forensisch onderzoek van de politie is nog in volle gang.

Persoon overleden bij woningbrand Purmerend

PURMEREND – Er is een persoon omgekomen bij een woningbrand in Purmerend. Het huis is aan de Rietdekkerstraat in Purmerend en er zijn zes andere huizen ontruimd. De brand is inmiddels onder controle. De brand brak rond 8.30 uur uit. De politie en ambulances zijn massaal aanwezig.

Persoon overleden bij woningbrand in Purmerend

Een persoon is vrijdagochtend in de Rietdekkerstraat in Purmerend overleden bij een brand in een wooncomplex. Zes woningen van het complex werden ontruimd. Meerdere hulpdiensten kwamen naar de brand toe. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze is uiteindelijk niet ingezet. De brand is inmiddels onder controle.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.6 ° C
7.8 °
6.1 °
78 %
6.3kmh
100 %
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.