112Purmerend

Twee voertuigen in de fik in de Purmer Noord, politie vermoed brandstichting

Purmerend – In de nacht van donderdag op vrijdag werden twee autobranden gemeld in Purmerend. Omstreeks 04.10 uur werd een brand gemeld vanaf de Speelwagenstraat.

Hier bleek een auto in brand te staan. Korte tijd later werd een tweede brand gemeld vanaf het Leeghwaterpark. Hier bleek een bestelbus in brand te staan. Omdat beide brandlocaties op korte afstand van elkaar liggen gaat de politie uit van brandstichting met mogelijk dezelfde dader(s).

Verschillende bewoners vermoeden dat er sprake is van een pyromaan. “Dit is geen toeval. Gisteren op het Zuivelpad en nu hier en op de parkeerplaats in het Leeghwaterpark.”, aldus een bewoner van de Speelwagenstraat.

Bent u getuige geweest van een van deze branden, neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Relevant artikel:

Weer autobrand op Zuivelpad – politie zoekt getuigen –

Purmerend – Vannacht om 02:25 uur werden brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand aan het Zuivelpad in Purmer-Noord. Het is het vijfde voertuig in 1,5 jaar tijd dat op deze locatie in vlammen op gaat. In november 2018 brandde een mini uit op het parkeerterrein op het Zuivelpad.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.