7.8 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
Home112Twee voertuigen in de fik in de Purmer Noord, politie vermoed brandstichting

Twee voertuigen in de fik in de Purmer Noord, politie vermoed brandstichting

Purmerend – In de nacht van donderdag op vrijdag werden twee autobranden gemeld in Purmerend. Omstreeks 04.10 uur werd een brand gemeld vanaf de Speelwagenstraat.

Hier bleek een auto in brand te staan. Korte tijd later werd een tweede brand gemeld vanaf het Leeghwaterpark. Hier bleek een bestelbus in brand te staan. Omdat beide brandlocaties op korte afstand van elkaar liggen gaat de politie uit van brandstichting met mogelijk dezelfde dader(s).

Verschillende bewoners vermoeden dat er sprake is van een pyromaan. “Dit is geen toeval. Gisteren op het Zuivelpad en nu hier en op de parkeerplaats in het Leeghwaterpark.”, aldus een bewoner van de Speelwagenstraat.

Bent u getuige geweest van een van deze branden, neem dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Relevant artikel:

Weer autobrand op Zuivelpad – politie zoekt getuigen –

Purmerend – Vannacht om 02:25 uur werden brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand aan het Zuivelpad in Purmer-Noord. Het is het vijfde voertuig in 1,5 jaar tijd dat op deze locatie in vlammen op gaat. In november 2018 brandde een mini uit op het parkeerterrein op het Zuivelpad.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7.8 ° C
8.4 °
7.2 °
80 %
6.3kmh
100 %
vr
9 °
za
7 °
zo
10 °
ma
10 °
di
8 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.