Purmerend

Dijklander Ziekenhuis past per 1 juni bezoekregeling aan

Purmerend / Hoorn – Met ingang van maandag 1 juni wordt de bezoekregeling van het Dijklander Ziekenhuis aangepast voor zowel intensive care, isolatieafdeling alsmede de gewone verpleegafdelingen.

In de nieuwe bezoekregeling mogen patiënten op de intensive care één bezoeker per dag ontvangen. Ook patiënten die zijn opgenomen in isolatie mogen één bezoeker per dag ontvangen. Deze bezoeker krijgt één set persoonlijke beschermingsmiddelen, met bijvoorbeeld een masker en handschoenen, en mag maximaal vier uur blijven. Het bezoek eindigt zodra de bezoeker de persoonlijke beschermingsmiddelen afdoet en/of de kamer verlaat.

Op de gewone verpleegafdeling mogen patiënten twee bezoekers per dag ontvangen in plaats van één. De bezoektijden en maximale bezoekduur gelden zoals de situatie vóór corona.

Voor al het bezoek geldt nog steeds dat hen gevraagd wordt hun bezoek uit te stellen als zij last hebben van klachten zoals verkoudheid, hoest en/of griepklachten. Ook moet het bezoek in alle gevallen 1,5 meter afstand in acht nemen.

Kijk hieronder voor de bezoekregels.

Op bezoek

In het hele Dijklander Ziekenhuis gelden de volgende huisregels: Heeft u klachten zoals verkoudheid, hoest en/of griepklachten? Stel uw bezoek dan uit tot u klachtenvrij bent. Houd altijd 1,5 meter afstand tot patiënten, andere bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Elke patiënt mag maximaal één bezoeker per dag ontvangen voor maximaal een half uur.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.