112Purmerend

Mogelijke schietpartij aan de Johan Wagenaarstraat

Purmerend – Aan de Johan Wagenaarstraat in Purmerend is vannacht rond tien voor drie een melding gedaan over een inbraak. Volgens de politie zou er mogelijk ook geschoten zijn.

De politie heeft vannacht de straat afgezet voor onderzoek. Getuigen zouden drie mannen hebben gezien. Er vielen geen gewonden. In de loop van de dag komt de politie met meer informatie.

Update:

Toen agenten ter plaatse kwamen, bleek een raam van een woning vernield te zijn. Door een verdachte is een schot gelost nadat een aantal buurtbewoners op het geluid van de vernieling afkwamen. De recherche onderzoekt wat er precies gebeurd is.

De recherche komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem informatie delen? Dat kan via 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.