112Purmerend

Purmerender op heterdaad aangehouden voor dealen cocaïne

Wormer – Afgelopen donderdag zag de politie een Purmerender rijden. De politieagenten hadden in verband met eerdere controles het vermoeden dat de man zich bezighoudt met de handel in verdovende middelen.

De agenten die op afstand de Purmerender observeerde zagen dat de man zijn auto naast een flat in Wormer parkeerde. Enkele seconden later liep er persoon naar auto van de man.

“Wij telden van 10 naar 0 en rende op de mannen af. Duidelijker kon de zaak voor ons niet zijn. De koper gaf 20 euro aan de man uit Purmerend. De verkoper gaf net een wikkel cocaïne aan de koper. Beide mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.”

De verkoper had meer dan 400 euro op zak. Dit is in beslag genomen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Mooi werk van de Politie.
    Een heterdaadje: die dealer is het haasje.
    Ach, wie zijn kont brandt moet op de blaren zitten…..

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: