Column

Column van Lisette – Een tijd vol kansen

Het begon online voor onze dochter Yara. Eerst auditie doen en toen het oefenen voor de eindmusical van groep 8. In het begin niet wetende waar het naartoe zou gaan. Nu een maand later is het duidelijk.

Oefenen kan inmiddels weer op school, in eerste instantie in kleine groepjes en nu gelukkig weer met de hele klas. En daar staan jullie dan vandaag, dansend met de klas in de centrale hal van het stadhuis van Purmerend. Wat een bofkonten dat uitgerekend jullie klas, 1 van de 27 scholen, de aftrap mag doen. 

Carlo Boszhard komt zo langs om jullie een workshop te geven en de danslerares van het Nederlands kindertheater geeft jullie tips. Het prachtige toneeldecor staat klaar in muziekpaleis P3. De cameraploeg van NH Nieuws staat klaar. Draaien maar want……

Jullie eindmusical wordt een film! Hij wordt uitgezonden op RTV Purmerend. Hoe cool is dat. En wat een geweldig blijvende herinnering aan de afronding van jullie basisschooltijd.

Lieve kids, wat fijn dat jullie mogen meemaken dat uit de diepste ellende ook de mooiste kansen kunnen ontstaan. Ik hoop dat jullie deze wijsheid voor altijd met jullie zullen meedragen.

Hulde aan alle kinderen van de wereld. Jullie maken de toekomst want wat zijn jullie flexibel en sterk💋

Graag wil ik alle mensen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie hebben mijn kind en daarmee ook mij als moeder heel gelukkig gemaakt.

Lisette van Oostrom is getrouwd met Michel, eigenaar van de winkel Franzen op de kaasmarkt in Purmerend. Samen hebben ze twee prachtige dochters, Jemi van 15 jaar en Yara van 12 jaar Lisette haar passie is bewustzijnsontwikkeling

Volg op zondag haar avonturen op regio Purmerend of op hometodiyfor.online


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.