7.5 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomeColumnColumn van Lisette - Een tijd vol kansen

Column van Lisette – Een tijd vol kansen

Het begon online voor onze dochter Yara. Eerst auditie doen en toen het oefenen voor de eindmusical van groep 8. In het begin niet wetende waar het naartoe zou gaan. Nu een maand later is het duidelijk.

Oefenen kan inmiddels weer op school, in eerste instantie in kleine groepjes en nu gelukkig weer met de hele klas. En daar staan jullie dan vandaag, dansend met de klas in de centrale hal van het stadhuis van Purmerend. Wat een bofkonten dat uitgerekend jullie klas, 1 van de 27 scholen, de aftrap mag doen. 

Carlo Boszhard komt zo langs om jullie een workshop te geven en de danslerares van het Nederlands kindertheater geeft jullie tips. Het prachtige toneeldecor staat klaar in muziekpaleis P3. De cameraploeg van NH Nieuws staat klaar. Draaien maar want……

Jullie eindmusical wordt een film! Hij wordt uitgezonden op RTV Purmerend. Hoe cool is dat. En wat een geweldig blijvende herinnering aan de afronding van jullie basisschooltijd.

Lieve kids, wat fijn dat jullie mogen meemaken dat uit de diepste ellende ook de mooiste kansen kunnen ontstaan. Ik hoop dat jullie deze wijsheid voor altijd met jullie zullen meedragen.

Hulde aan alle kinderen van de wereld. Jullie maken de toekomst want wat zijn jullie flexibel en sterk💋

Graag wil ik alle mensen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie hebben mijn kind en daarmee ook mij als moeder heel gelukkig gemaakt.

Lisette van Oostrom is getrouwd met Michel, eigenaar van de winkel Franzen op de kaasmarkt in Purmerend. Samen hebben ze twee prachtige dochters, Jemi van 15 jaar en Yara van 12 jaar Lisette haar passie is bewustzijnsontwikkeling

Volg op zondag haar avonturen op regio Purmerend of op hometodiyfor.online



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.5 ° C
8.3 °
6.6 °
76 %
2.2kmh
100 %
do
11 °
vr
12 °
za
12 °
zo
13 °
ma
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.