112Volendam

180 zonnebrillen gestolen bij opticien Pearle in Volendam

Volendam – Bij Pearle Opticiens in Volendam is vannacht ingebroken. Met een breekijzer zijn de dieven vannacht rond 1.00 uur het pand binnengedrongen aan de Edammerweg. De inbrekers hebben het hele schap met zonnebrillen meegenomen. “180 stuks om precies te zijn”, vertelt eigenaar Peter Kuntkes. “En daar zaten flink wat duren exemplaren tussen.”

Het is voor de eigenaar de eerste keer dat er bij hem is ingebroken. “Je hoort het weleens van collega’s, maar het is mij tot vannacht gelukkig nog nooit overkomen. Ik heb jarenlang mijn zaak gehad op de Zeestraat en zit sinds een half jaar hier.”

Op dit moment is de politie bezig met sporenonderzoek in de buurt. 

Tekst / Foto: Gerie Smit – NH-Nieuws


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.