7 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home112Acht huizen ontruimd bij gaslek in Purmerend

Acht huizen ontruimd bij gaslek in Purmerend

Purmerend – Aan het Wormerplein in Purmerend zijn acht flatwoningen preventief ontruimd in verband met een gaslek in de winkel van de Surinaamse afhaal Emma’s Keukentje.

Rond 8.30 uur werd er een gaslucht geroken door een bewoonster van de flat. “M’n vriendin zei: ‘het ruikt hier een beetje vreemd’ en toen andere bewoners het ook roken,  hebben we Liander gebeld”, vertelt een bewoner.

Nadat er na een uur nog geen teken van Liander was, belde hij de brandweer, die al snel kon herleiden dat de geur uit een van de winkels op het plein kwam.

Uit voorzorg werden acht huizen rondom de winkel ontruimd en is het pand geventileerd. Een monteur van Liander heeft het gaslek gedicht. Inmiddels kunnen de bewoners weer hun huizen in en zijn de ontruimde winkels weer open.

Acht huizen ontruimd bij gaslek in Purmerend

PURMEREND – Aan het Wormerplein in Purmerend zijn acht flatwoningen preventief ontruimd in verband met een gaslucht in een winkel op de begane grond. Rond 8.30 uur werd er een gaslucht geroken door een bewoonster van de flat.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
7 ° C
9.4 °
5.6 °
78 %
9.4kmh
67 %
wo
7 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.