112Purmerend

Acht huizen ontruimd bij gaslek in Purmerend

Purmerend – Aan het Wormerplein in Purmerend zijn acht flatwoningen preventief ontruimd in verband met een gaslek in de winkel van de Surinaamse afhaal Emma’s Keukentje.

Rond 8.30 uur werd er een gaslucht geroken door een bewoonster van de flat. “M’n vriendin zei: ‘het ruikt hier een beetje vreemd’ en toen andere bewoners het ook roken,  hebben we Liander gebeld”, vertelt een bewoner.

Nadat er na een uur nog geen teken van Liander was, belde hij de brandweer, die al snel kon herleiden dat de geur uit een van de winkels op het plein kwam.

Uit voorzorg werden acht huizen rondom de winkel ontruimd en is het pand geventileerd. Een monteur van Liander heeft het gaslek gedicht. Inmiddels kunnen de bewoners weer hun huizen in en zijn de ontruimde winkels weer open.

Acht huizen ontruimd bij gaslek in Purmerend

PURMEREND – Aan het Wormerplein in Purmerend zijn acht flatwoningen preventief ontruimd in verband met een gaslucht in een winkel op de begane grond. Rond 8.30 uur werd er een gaslucht geroken door een bewoonster van de flat.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.