EvenementPurmerend

Reuring biedt alternatief programma: Reuring Thuis

Purmerend – Aan het einde van deze maand zou het Reuring Festival voor de negentiende keer worden georganiseerd. Door de corona-omstandigheden heeft de organisatie moeten besluiten het festival in oorspronkelijke vorm te annuleren, maar komt nu met een alternatieve versie van het festival: Reuring Thuis. 

Dit jaar kan iedereen tijdens de oorspronkelijke festivaldagen op 26, 27 en 28 juni vanuit zijn of haar luie stoel gratis van muziekoptredens en straattheatervoorstellingen genieten via dagelijkse uitzendingen door RTV Purmerend. Het programma is live te bekijken via RTV Purmerend (televisie en internetstream) en de Facebookpagina’s van het Reuring Festival en RTV Purmerend. Op deze manier kan iedereen toch op een veilige manier genieten van alle Reuring activiteiten.

Programma

Vanuit de studio van RTV Purmerend wordt er geschakeld met verschillende straattheater- en muziektheatervoorstellingen op verrassende locaties in Purmerend, voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar, optredens van lokale en regionale bands en worden er diverse interviews met spraakmakende gasten gehouden. Op vrijdagavond zal Reuring Thuis starten met een Reuring Pubquiz met muzikale omlijsting van een salsa DJ.

Houd de website reuring.com in de gaten voor meer informatie en het programma.

Relevant artikel:

Reuring Festival 2020 afgelast: “Het overvalt ons niet” –

Purmerend -Het Reuring Festival 2020 gaat dit jaar niet door vanwege de maatregelen die de overheid vanavond heeft genomen. De overheid en het RIVM maakte vanavond bekend dat alle evenementen tot 1 september 2020 verboden zijn. “Dit betekent een zomer zonder het Reuring Festival. Het lag in de lijn der verwachting en het overvalt ons …


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.