6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerendGrootste gaming centrum van Nederland herstart met diverse zomeractiviteiten

Grootste gaming centrum van Nederland herstart met diverse zomeractiviteiten

Purmerend – Ga je dit jaar niet op vakantie en zoek je nog een leuke groeps- of gezinsactiviteit? Of moet het kinderfeestje van jouw zoon of dochter nog gevierd worden? Dan is het Rabo Esports Stadium op de H20 Esports Campus in Purmerend zeker een bezoek waard. Dit is het grootste gaming centrum van Nederland.

Na een periode waarin de campus noodgedwongen de deuren gesloten moest houden, gaat het grootste Esports Gaming Centrum van Nederland op zaterdag 4 juli weer open. De officiële opening zal later volgen. Voor gezinnen heeft H20 speciale ‘Esports Experience Tours’ ontwikkeld, voor kinderen de zogenaamde ‘Gaming Vakantiekampen’ en natuurlijk de leukste kinderfeestjes.

Sjaak Kuil, manager van de esports gaming activiteiten: ‘We staan al weken te popelen om weer open te gaan, maar het moet wel op een verantwoorde veilige manier gebeuren. Juni vonden wij nog wat te vroeg. Op deze locatie zitten wij al snel op 30 personen, dus die versoepeling was voor ons niet genoeg om de deuren te openen. Nog steeds is zaterdag 4 juli onder voorbehoud. De overheid moet nog bevestigen dat we vanaf juli 100 personen mogen ontvangen, maar we zien dit inmiddels met vertrouwen tegemoet.

Speciale actie kinderfeestjes voor jarigen tussen 16 maart en 30 mei

‘Een hoop kinderfeestjes zullen de afgelopen maanden niet zijn doorgegaan. Voor degenen die jarig zijn geweest tussen 16 maart en 30 mei, hebben wij een speciale actie! De jarige krijgt een cool cadeautje die natuurlijk te maken heeft met gaming. Fortnite kinderfeestjes, minecraft masters, vliegen met drones, Virtual Reality of interactief sporten, of een combinatie van dit alles, voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar is er van alles te doen. Ons aanbod kinderfeestjes groeit elke week en is te zien op www.h20.gg

H20 Gaming vakantiekampen

De H20 gaming vakantiekampen zijn bedoeld voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar. Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen in een levensechte gaming arena hun krachten meten met leeftijdsgenoten in verschillende games zoals Fortnite, FIFA 20 en Rocket League. Daarnaast kunnen zij net als Max Verstappen racen op een Formule 1 circuit in één van onze racing seats. 

Behalve gamen besteden we ook aandacht aan sport & spel. We vinden het namelijk belangrijk dat er op een dag ook veel bewogen wordt. We beschikken over interactieve Gaming Walls waarbij je wordt uitgedaagd het allerbeste uit jezelf te halen. Dat wordt dus ook rennen en vliegen. Kinderen kunnen voor één of meer dagen inschrijven. 

Uniek dagje uit met de Esports Experience Tour

De H20 Esports Experience Tour is een unieke rondleiding door het grootste esports & gaming centrum van Europa. Gedurende de tour krijgen deelnemers informatie over de historie, het heden en de toekomst van esports. Tijdens deze reis kijkt men door het oog van de gamer, de kijker of ouder, maar ook door het oog van het kind. De H20 Esports Experience Tour is een unieke ervaring voor jong en oud! In ongeveer 1,5 uur leer je meer over alle activiteiten die de H20 Esports Campus en het Rabo Esports Stadium biedt. 

Home – H20 Esports Campus Amsterdam – biggest esport campus in NL

H20 Esports Campus is een platform voor Developing the Next Generation through gaming, esports en creative tech. Het wordt het grootste esports & gaming centrum van Europa en zal in de zomer van 2020 zijn deuren openen. Het omvat 10.000 m2 gaming arena / stadion, coworking space & incubator ruime voor startups, op een campus terrein met duizenden scholieren.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.