4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
HomeBeemsterKonijnen gedumpt in Noordbeemster - wie kent of is de eigenaar?

Konijnen gedumpt in Noordbeemster – wie kent of is de eigenaar?

Noordbeemster – De dierenpolitie doet onderzoek naar het dumpen van twee langharige konijnen in het gras bij de Mijzerweg en de Noorddijk.

Woensdagochtend 24 juni rond 09.00 uur werd bij de dierenambulance Waterland gemeld dat iemand twee konijnen had aangetroffen in het gras achter een hek; waar de Mijzerweg overgaat in de Noorddijk. De langharige konijnen hadden klitten en een van de konijntjes bleek een schurftplek te hebben. De dieren hebben de zorg gekregen die ze nodig hebben. De dierenambulance heeft melding gedaan bij de politie in verband met het vermoeden dat deze konijnen zijn gedumpt.

Vragen aan het publiek:

De dierenpolitie doet onderzoek en is op zoek naar de eigenaar van de twee konijnen en/of naar diegene die de konijnen gedumpt heeft en heeft de volgende vragen:

  • Heeft u op 23 of 24 juni iets verdachts gezien in de omgeving van de Mijzerweg of de Noorddijk dat te maken kan hebben met het dumpen van deze konijnen?
  • Bent u de eigenaar van deze konijnen?
  • Weet u wie de eigenaar van deze konijnen is?

Belt u dan a.u.b. met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem melding doen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000. Vermeld u er a.u.b. zaaknummer 2020131080 bij.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.1 °
2.2 °
76 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
10 °
za
16 °
zo
18 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.