112Purmerend

Schietpartij Tramplein – 3 verdachten aangehouden

Purmerend – De recherche heeft maandag 29 juni drie verdachten aangehouden in het onderzoek naar het schietincident op de Gouw in Purmerend, waarbij op 14 juni een 24-jarige man ernstig gewond raakte.

De drie verdachten, een 19-jarige Purmerender, een 22-jarige man uit West-Graftdijk en een 23-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats zitten vast voor betrokkenheid bij dit schietincident. De recherche zet het onderzoek voort.

Relevante artikelen:

Schietpartij op het Tramplein, 1 gewonde, politie zoekt daders –

Purmerend – Omstreeks 10 voor half drie is er een schietpartij geweest op het Tramplein. Een politiehelikopter cirkelt boven de binnenstad. De Jaagweg is tussen het tramplein en de Boemenbuurt afgesloten. Getuigen hebben twee schoten gehoord. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk.

Getuigen gezocht van schietincident aan het Tramplein (video) –

Purmerend – De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het schietincident op de Gouw, waarbij een 24-jarige inwoner van Purmerend ernstig gewond raakte. Bij de meldkamer van politie kwam zondagmiddag om 15.20 uur een melding binnen van een schietpartij aan het Tramplein. De politie is ter plaatse gegaan en trof op de Gouw een zwaargewonde man …

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Mooi en goed werk van de Politie.
    Nu de bewijslast dichtspijkeren en z.s.m. voor de Rechter.

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: