9.6 C
Purmerend
dinsdag 19 maart 2024
Home112Politie Purmerend ruimt verstopte hennepplantage

Politie Purmerend ruimt verstopte hennepplantage

Purmerend – De politie in Purmerend heeft samen met medewerkers van de gemeente dinsdag een hennepplantage ontdekt in een bedrijfspand aan de Weberstraat. De plantage bleek nadrukkelijk verstopt.

Op de bovenetage bleek een dichte muur te zijn gemetseld. Hierachter was een doorgang welke via een vlizotrap vanaf de benedenverdieping toegang gaf. De vlizotrap was verstopt achter plafondplaten. Op de zolder was een in werking zijnde kwekerij met ruim 100 planten.

Elders in het pand lagen nog meer attributen voor een kwekerij. De goederen zijn allemaal in beslag genomen of vernietigd. Tevens bleek de elektra voor de kwekerij te worden gestolen. Er zal aangifte worden gedaan. Naar de eigenaar en gebruiker van het pand wordt een nader onderzoek verricht.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Hoppa, weer eentje opgerold.
    Mooi werk van de Politie.

    Brandgevaar, afgetapte (=onbetaalde) elektra, gevaarlijke situaties, mogelijke criminaliteit: je moet er toch niet aan de gevaren (en kosten) denken…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,839FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.6 ° C
10.1 °
8.4 °
81 %
2.7kmh
100 %
di
15 °
wo
14 °
do
11 °
vr
10 °
za
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.