15.4 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
HomePurmerend62% meer geluidsoverlast gemeld in Purmerend

62% meer geluidsoverlast gemeld in Purmerend

Purmerend – In het eerste half jaar van 2020 kreeg de politie 442 meldingen van geluidsoverlast te verwerken uit de gemeente Purmerend. Dat zijn er 169 meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Dit blijkt uit cijfers die de politie heeft vrijgegeven. Vooral tijdens de intelligente lock-down was de politie druk.

Als gevolg van de lockdownmaatregelen werd er weliswaar minder geklaagd over horeca en evenementen, maar er kwamen wel extra meldingen binnen over andere soorten van geluidshinder. Zoals bijvoorbeeld van de buren.

De buurt met de meeste klachten is Overwhere-Zuid met 99 meldingen (+15) in het eerste half-jaar. Gevolgd door Wheermolen-Oost met 94 meldingen (+32). De grootse procentuele stijger is Overlanderstraat en omgeving (72 meldingen) met 34 meldingen meer dan in dezelfde periode verleden jaar. Ook de Afrika wijk (63 meldingen) heeft te maken gehad met iets minder dan 50% aan extra meldingen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.4 ° C
16.7 °
14.4 °
82 %
0.4kmh
95 %
do
24 °
vr
27 °
za
27 °
zo
20 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.