18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home112Onderzoek naar overleden meisje: 4 auto's voor onderzoek in beslag genomen

Onderzoek naar overleden meisje: 4 auto’s voor onderzoek in beslag genomen

Zuiderwoude – De politie is volop bezig met het onderzoek naar het overleden 14-jarige meisje uit Marken dat op zaterdagmorgen omstreeks 04.00 uur werd aangetroffen op de Zeedijk in Zuiderwoude.

Het meisje verliet die nacht omstreeks 01.00 uur haar ouderlijk huis op Marken. De politie, die na een melding van vermissing op zoek was naar het meisje reed over de Zeedijk in de richting van Marken toen zij het lichaam van het slachtoffer aantroffen. Het meisje bleek te zijn overleden. Onderzoek zal de doodsoorzaak moeten uitwijzen.

In het onderzoek heeft de politie ondermeer gezocht naar auto’s die verse aanrijdingsschade hebben. Een auto uit Uitdam en drie uit Marken werden voor technisch onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eigenaren zullen zich moeten verantwoorden over de ontstane schade aan hun auto’s. In het onderzoek zijn tot dusverre nog geen verdachten aangehouden.

Relevante artikelen:

Overleden meisje is 14-jarige inwoonster van Marken –

Zuiderwoude – Het meisje dat zaterdagmorgen overleden is aangetroffen op de Zeedijk in Zuiderwoude is inmiddels geïdentificeerd. Het betreft een 14-jarige inwoonster van Marken. Zij was in de nacht als vermist gemeld. “Het onderzoek zet zich in volle breedte voort.”, geeft de politie aan. De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie …

Politie over dode tiener: ‘Zoekactie naar beschadigde auto, eerder op avond vermissing op Marken’ –

Zuiderwoude – De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie gestart naar een beschadigd voertuig, nadat vanochtend een dood meisje werd aangetroffen in de berm langs de Zeedijk bij Zuiderwoude. De politie denkt dat de tiener is aangereden. Na het ongeluk zou de dader zijn doorgereden.

Overleden meisje gevonden langs weg bij Marken: politie onderzoekt remsporen –

Zuiderwoude – Een meisje is vannacht om het leven gekomen aan de Zeedijk in Zuiderwoude. Ze lag in het hoge gras van de berm. Mogelijk is ze aangereden, zegt de politie. Het meisje werd rond 04.00 uur gevonden door agenten die onderweg waren naar een andere melding.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.