20.1 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
Home112Tientallen nieuwe tips over dood Tamar na emotionele oproep moeder

Tientallen nieuwe tips over dood Tamar na emotionele oproep moeder

Zuiderwoude – De politie heeft tientallen nieuwe tips ontvangen na de emotionele oproep die Trijntje Boes, de moeder van de 14-jarige Tamar, gisteren in programma OP1 deed. 

Volgens de politie variëren de tips van informatie over auto’s met schade tot meedenktips. 

Het onderzoek naar de vier auto’s die in beslag zijn genomen, is nog niet afgerond. Op die auto’s wordt gezocht naar sporen van betrokkenheid bij de fatale aanrijding van het 14-jarige meisje, afgelopen zaterdag langs de Zeedijk in Zuiderwoude. 

“Het gaat ze niet om wie het gedaan heeft, maar om wát er gebeurd is”

Tamar werd zaterdagochtend vroeg levenloos in de berm aangetroffen, nadat zij eerder die nacht door haar ouders als vermist werd opgegeven. De woordvoerder van de familie, Richard de Weijze, vertelde gisteren al aan mediapartner NH Nieuws dat haar ouders het graag wil afsluiten. Dat kunnen ze nu niet, omdat de politie nog volledig in het duister tast over wat er in haar laatste uren is gebeurd. 

Bekijk hieronder de aflevering van gisteravond.

“Ze willen heel graag weten wat er in de laatste paar uur met hun dochter is gebeurd. Tamars vader en moeder roepen de dader met klem op om zich te melden. Dan kunnen ze beginnen met de verwerking. Pas als ze weten wat er is gebeurd, hebben ze rust.”

Relevante artikelen:

Onderzoek wijst uit: Tamar (14) kwam vrijwel zeker om het leven door aanrijding –

Zuiderwoude – De 14-jarige Tamar, wier lichaam afgelopen zaterdag langs de weg werd gevonden in een berm aan de Zeedijk in Zuiderwoude, is hoogstwaarschijnlijk om het leven gekomen door een verkeersongeluk. Dat vermoeden bestond al, maar verder politie-onderzoek lijkt die aanname te bevestigen. Er blijven nog veel vragen open in het onderzoek.

Overleden meisje gevonden langs weg bij Marken: politie onderzoekt remsporen –

Zuiderwoude – Een meisje is vannacht om het leven gekomen aan de Zeedijk in Zuiderwoude. Ze lag in het hoge gras van de berm. Mogelijk is ze aangereden, zegt de politie. Het meisje werd rond 04.00 uur gevonden door agenten die onderweg waren naar een andere melding.

Overleden meisje is 14-jarige inwoonster van Marken –

Zuiderwoude – Het meisje dat zaterdagmorgen overleden is aangetroffen op de Zeedijk in Zuiderwoude is inmiddels geïdentificeerd. Het betreft een 14-jarige inwoonster van Marken. Zij was in de nacht als vermist gemeld. “Het onderzoek zet zich in volle breedte voort.”, geeft de politie aan. De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie …

Politie over dode tiener: ‘Zoekactie naar beschadigde auto, eerder op avond vermissing op Marken’ –

Zuiderwoude – De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie gestart naar een beschadigd voertuig, nadat vanochtend een dood meisje werd aangetroffen in de berm langs de Zeedijk bij Zuiderwoude. De politie denkt dat de tiener is aangereden. Na het ongeluk zou de dader zijn doorgereden.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
20.1 ° C
21.1 °
18.9 °
62 %
0.5kmh
9 %
wo
18 °
do
18 °
vr
21 °
za
20 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.