0.8 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
HomeondernemersVanmiddag opening Bij Mido (Uitslag winactie)

Vanmiddag opening Bij Mido (Uitslag winactie)

Purmerend – Op 21 januari plaatsten wij een artikel over Mido. Hij zou zijn nieuwe restaurant aan de Peperstraat 7 binnen een paar weken openen. De vrolijke Amsterdammer was alleen nog op zoek naar een goede naam.

Corona gooide roet in het eten. De officiële opening liet daardoor een tijd op zich wachten. Maar vanmiddag is het zo ver! Vanaf 16:00 uur is iedereen welkom voor een hapje in het nieuwste restaurant van Purmerend. Je kunt gewoon binnen komen lopen.

Bij Mido – Mido Shoarma & Grillroom

Op de oproep van Mido om mee te denken over een geschikte naam, ontvingen wij honderden reacties. Het werd – hoe kan het ook anders – Bij Mido. Wij mochten een lootje trekken uit de mensen die de definitieve naam hadden bedacht.

De winnaar van een etentje voor 4 personen is geworden: Serpil Barut. Stuur je ons een berichtje, Serpil?

Bij Mido bezorgt ook thuis via thuisbezorgd.nl

Mido zoekt naam voor zijn nieuwe restaurant: win een etentje voor 4 personen –

Purmerend – Over een aantal weken gaat zijn droom in vervulling. Dan opent de Amsterdamse Mido zijn gloednieuwe restaurant aan de Peperstraat 7 in Purmerend. Er moet nog heel veel gebeuren, maar de ondernemer ziet bijna alles scherp voor zich. Bijna alles: alleen over de naam is hij nog niet uit.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
0.8 ° C
2.8 °
-1.7 °
91 %
2.7kmh
27 %
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.