21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
HomeWaterlandAuto's terug naar eigenaren, onderzoek naar dood Tamar (14) in volle gang...

Auto’s terug naar eigenaren, onderzoek naar dood Tamar (14) in volle gang “tientallen tips”

Uitdam – De laatste auto met schade die maandag na de dood van de Markense Tamar was ingenomen door de politie is teruggegeven aan de eigenaar. De auto was een week in onderzoek. De eigenaar is geen verdachte. Het onderzoek is nog in volle gang, mede dankzij de tientallen tips die zijn binnengekomen.

Nadat de 14-jarige Tamar op 25 juli door agenten dood werd gevonden in de berm langs de Zeedijk in Zuiderwoude startte de politie een grote zoekactie naar voertuigen met zichtbare schade.

Remsporen op de weg en de verwondingen op haar lichaam, wijzen er namelijk op dat ze hoogstwaarschijnlijk is omgekomen door een aanrijding. 

Onderzoek wijst uit: Tamar (14) kwam vrijwel zeker om het leven door aanrijding –

Zuiderwoude – De 14-jarige Tamar, wier lichaam afgelopen zaterdag langs de weg werd gevonden in een berm aan de Zeedijk in Zuiderwoude, is hoogstwaarschijnlijk om het leven gekomen door een verkeersongeluk. Dat vermoeden bestond al, maar verder politie-onderzoek lijkt die aanname te bevestigen. Er blijven nog veel vragen open in het onderzoek.

Dezelfde dag werden daarop drie voertuigen van een Marker ingenomen en een voertuig uit Uitdam. “Er is gesproken met de eigenaars van alle auto’s, maar die zijn nooit verdachte geweest en zijn dat ook nu niet”, aldus een politiewoordvoerder.

Niet vastgelopen

Er is geen sprake van een dood spoor. “Het gaat om een ernstig misdrijf en het onderzoek gaat door. Er worden op dit moment tientallen tips nagegaan.” Die tips zijn binnengekomen naar aanleiding van de oproep van de moeder van Tamar. Er zijn er al veel nagelopen, maar die leverden vooralsnog niets op. 

Tientallen nieuwe tips over dood Tamar na emotionele oproep moeder –

Zuiderwoude – De politie heeft tientallen nieuwe tips ontvangen na de emotionele oproep die Trijntje Boes, de moeder van de 14-jarige Tamar, gisteren in programma OP1 deed. Volgens de politie variëren de tips van informatie over auto’s met schade tot meedenktips. Het onderzoek naar de vier auto’s die in beslag zijn genomen, is nog niet afgerond.

Het is dus nog niet bekend wie Tamar heeft aanreden in de nacht van vorige week vrijdag op zaterdag.

Tamar is afgelopen zaterdag in besloten kring begraven. Voor haar uitvaart liep vrijwel het hele eiland uit. Na afloop van de afscheidsdienst werd haar kist naar het kerkhof gebracht, onder toeziend oog van honderden Markers. Zij vormden als laatste groet een lange erehaag door het dorp.

Indrukwekkende erehaag voor overleden Tamar (14) op Marken

De 14-jarige Tamar, die een week geleden dood werd gevonden langs een donkere dijk in Zuiderwoude, is vanmiddag herdacht op Marken. Voor haar uitvaart liep vrijwel het hele eiland uit. De afscheidsdienst vond in besloten kring plaats. Na afloop werd haar kist naar het kerkhof gebracht, onder toeziend oog van honderden Markers.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.