26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomeRegionaalOngewild vader geworden? Vertel jouw verhaal!

Ongewild vader geworden? Vertel jouw verhaal!

Regionaal – Ben jij ongewild vader geworden? Bijvoorbeeld na een korte flirt, one night stand of omdat de moeder onafhankelijk van jou besloot zwanger te willen worden? En zou je jouw verhaal willen delen? Lees dan even verder.

De publieke omroep is op dit moment bezig met een documentaire over ongewild vaderschap. Mannen die dit hebben meegemaakt blijken het vaak lastig om over dit onderwerp te praten. De documentaire belicht de kant van de man, in het vaak moeilijke verhaal nadat een vrouw onverwacht of ongepland zwanger raakte.

Wil jij op een positieve en vrijblijvende manier jouw verhaal doen? En zo helpen om zo dit belangrijke onderwerp bespreekbaar te maken? Stuur dan mailtje of PB naar Bregje Rooijendijk.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.