Regionaal

Ongewild vader geworden? Vertel jouw verhaal!

Regionaal – Ben jij ongewild vader geworden? Bijvoorbeeld na een korte flirt, one night stand of omdat de moeder onafhankelijk van jou besloot zwanger te willen worden? En zou je jouw verhaal willen delen? Lees dan even verder.

De publieke omroep is op dit moment bezig met een documentaire over ongewild vaderschap. Mannen die dit hebben meegemaakt blijken het vaak lastig om over dit onderwerp te praten. De documentaire belicht de kant van de man, in het vaak moeilijke verhaal nadat een vrouw onverwacht of ongepland zwanger raakte.

Wil jij op een positieve en vrijblijvende manier jouw verhaal doen? En zo helpen om zo dit belangrijke onderwerp bespreekbaar te maken? Stuur dan mailtje of PB naar Bregje Rooijendijk.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.