8.5 C
Purmerend
vrijdag 19 april 2024
HomeWaterlandMazda 3 in beslag genomen in onderzoek naar dood Tamar (video)

Mazda 3 in beslag genomen in onderzoek naar dood Tamar (video)

Zuiderwoude – In het onderzoek naar het noodlottige ongeval waarbij de 14-jarige Tamar is overleden, heeft de politie afgelopen vrijdagavond een grijze Mazda 3 in beslag genomen. Naar aanleiding van de vele tips kwam de recherche deze grijze Mazda 3 op het spoor.

De Mazda wordt de komende dagen forensisch onderzocht op sporen. De uitslag van dat onderzoek wordt niet voor begin voor volgende week verwacht.

Het betreft de auto die op de beelden is te zien. Dat weet het onderzoeksteam onder meer door camerabeelden die zijn onderzocht. Er wordt nu onderzocht of deze auto bij de aanrijding betrokken is geweest. Ook wordt bekeken of de eigenaar dan ook de bestuurder is geweest. Op dit moment kan de politie niet meer informatie delen.

De familie van Tamar is op de hoogte van deze nieuwe ontwikkeling in het onderzoek. Het rechercheteam wil nogmaals iedereen die meegedacht heeft na de oproep van vorige week, hartelijk bedanken. Het heeft er, samen met goed recherchewerk, toe geleid dat deze Mazda is gevonden.

Relevante artikelen:

Onderzoek wijst uit: Tamar (14) kwam vrijwel zeker om het leven door aanrijding –

Zuiderwoude – De 14-jarige Tamar, wier lichaam afgelopen zaterdag langs de weg werd gevonden in een berm aan de Zeedijk in Zuiderwoude, is hoogstwaarschijnlijk om het leven gekomen door een verkeersongeluk. Dat vermoeden bestond al, maar verder politie-onderzoek lijkt die aanname te bevestigen. Er blijven nog veel vragen open in het onderzoek.

Politie zoekt (donker) grijze Mazda 3 inzake dood Tamar (14) – (video) –

Zuiderwoude – Op zaterdag 25 juli werd rond 04.00 de 14-jarige Tamar van Marken gevonden op de Zeedijk in Zuiderwoude. In het onderzoek naar haar overlijden, is de politie op zoek naar informatie over een (donker)grijze Mazda 3 en een drietal voorwerpen die gevonden zijn in de berm waar het ongeval plaatsvond.

Politie over dode tiener: ‘Zoekactie naar beschadigde auto, eerder op avond vermissing op Marken’ –

Zuiderwoude – De politie is op Marken en in Uitdam een grote zoekactie gestart naar een beschadigd voertuig, nadat vanochtend een dood meisje werd aangetroffen in de berm langs de Zeedijk bij Zuiderwoude. De politie denkt dat de tiener is aangereden. Na het ongeluk zou de dader zijn doorgereden.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8.5 ° C
9.4 °
7.8 °
72 %
8.1kmh
45 %
vr
8 °
za
8 °
zo
11 °
ma
10 °
di
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.