26 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
Home112FIOD neemt 7500 merkvervalste kleding en schoenen in beslag, loods in Purmerend...

FIOD neemt 7500 merkvervalste kleding en schoenen in beslag, loods in Purmerend doorzocht

Purmerend – De FIOD heeft op 13 augustus drie loodsen in Amsterdam, Purmerend en Zwanenburg doorzocht. In de loodsen werden ruim 7500 stuks merkvervalste kledingstukken, accessoires en schoenen aangetroffen, die in beslag zijn genomen. Het gaat om merkvervalsingen van luxueuze merken, zoals Versace, Dsquared, Stone Island, Moncler en Louis Vuitton.

Verdachten in dit strafrechtelijk onderzoek zijn twee mannen van 35 en 22 jaar uit Amsterdam. Eerder zijn beide verdachten op 24 april 2019 aangehouden in een onderzoek van de FIOD eveneens op verdenking van handel in merkvervalste goederen. Begin augustus van dit jaar ontving de FIOD een tip dat de handel nog steeds in volle gang was. Gisteren is niemand aangehouden.

Deze valse merkartikelen worden vernietigd. Het op de markt brengen – en dus ook weggeven – van merkvervalste goederen is een strafbaar feit. Het onderzoek staat onder leiding van het Functioneel Parket.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
26 ° C
27.8 °
25 °
65 %
2.7kmh
7 %
za
28 °
zo
24 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.