Purmerend

Wethouder enthousiast over cadeaukaart Purmerend Winkelstad (video)

Purmerend – Vanmiddag was wethouder Mario Hegger met in zijn portefeuille stadspromotie aanwezig in het Eggert Winkelcentrum om de net geïntroduceerde cadeaukaart van Purmerend Winkelstad aan het winkelend publiek te slijten.

In de pop-up shop in het Eggert Winkelcentrum en deelnemende winkels is de kaart te krijgen. Wethouder Hegger: “Het is een hartstikke mooi initiatief van de ondernemers om te zorgen dat ook lokale ondernemers klanten aan zich kunnen binden. De cadeaukaart is inmiddels in meer dan 60 winkels te besteden. Wij als gemeente vinden dit mooi want zeker in deze tijd moet je elkaar ondersteunen. Het wordt door deze cadeaukaart één groot winkelgebied. Dat is het al maar dan meer voor het gevoel.”


Richard Gort van de Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO): “De website van Purmerend Winkelstad is eigenlijk een soort paraplu waaronder alle initiatieven vallen die wij hier als winkeliers ondernemen. Ook alle evenementen die wij doen vallen onder deze paraplu. Purmerend Winkelstad is er voor alle ondernemers in Purmerend en Beemster. De cadeaukaart is ontwikkeld om de consument te binden aan zijn of haar stad. Op de website komt binnenkort een etalage waar elke winkel tot 3 producten kan promoten. Deze kunnen eventueel ook online gekocht worden en worden dan CO2 neutraal aan huis geleverd. Wij willen echt de etalage worden van Purmerend zodat bezoekers kunnen zien welke artikelen er in Purmerend te vinden zijn. Wij willen hiermee de consument en winkels met elkaar verbinden.


Bekijk op de website van Purmerend Winkelstad welke winkels er mee doen en waar de cadeaukaart precies te krijgen is.

Home Purmerend – Purmerend

Op zoek naar een cadeau voor jouw vriend, vriendin, man, vrouw, vader, moeder, oom, tante, opa en oma…? Wat dacht je van de Cadeaukaart van Purmerend? Bepaal zelf de waarde van dit originele cadeau waarmee je al in meer dan 60 winkels en restaurants in Purmerend kunt betalen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.