14 C
Purmerend
vrijdag 21 juni 2024
HomePurmerendWethouder enthousiast over cadeaukaart Purmerend Winkelstad (video)

Wethouder enthousiast over cadeaukaart Purmerend Winkelstad (video)

Purmerend – Vanmiddag was wethouder Mario Hegger met in zijn portefeuille stadspromotie aanwezig in het Eggert Winkelcentrum om de net geïntroduceerde cadeaukaart van Purmerend Winkelstad aan het winkelend publiek te slijten.

In de pop-up shop in het Eggert Winkelcentrum en deelnemende winkels is de kaart te krijgen. Wethouder Hegger: “Het is een hartstikke mooi initiatief van de ondernemers om te zorgen dat ook lokale ondernemers klanten aan zich kunnen binden. De cadeaukaart is inmiddels in meer dan 60 winkels te besteden. Wij als gemeente vinden dit mooi want zeker in deze tijd moet je elkaar ondersteunen. Het wordt door deze cadeaukaart één groot winkelgebied. Dat is het al maar dan meer voor het gevoel.”

Richard Gort van de Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO): “De website van Purmerend Winkelstad is eigenlijk een soort paraplu waaronder alle initiatieven vallen die wij hier als winkeliers ondernemen. Ook alle evenementen die wij doen vallen onder deze paraplu. Purmerend Winkelstad is er voor alle ondernemers in Purmerend en Beemster. De cadeaukaart is ontwikkeld om de consument te binden aan zijn of haar stad. Op de website komt binnenkort een etalage waar elke winkel tot 3 producten kan promoten. Deze kunnen eventueel ook online gekocht worden en worden dan CO2 neutraal aan huis geleverd. Wij willen echt de etalage worden van Purmerend zodat bezoekers kunnen zien welke artikelen er in Purmerend te vinden zijn. Wij willen hiermee de consument en winkels met elkaar verbinden.

Bekijk op de website van Purmerend Winkelstad welke winkels er mee doen en waar de cadeaukaart precies te krijgen is.

Home Purmerend – Purmerend

Op zoek naar een cadeau voor jouw vriend, vriendin, man, vrouw, vader, moeder, oom, tante, opa en oma…? Wat dacht je van de Cadeaukaart van Purmerend? Bepaal zelf de waarde van dit originele cadeau waarmee je al in meer dan 60 winkels en restaurants in Purmerend kunt betalen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14 ° C
16.1 °
12.8 °
81 %
0.9kmh
100 %
vr
18 °
za
17 °
zo
20 °
ma
22 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.