Purmerend

Aquarelgroep Gilde Purmerend exposeert in het gemeentehuis

Purmerend – Schilderjaar Aquarelgroep van Gilde P en O sluit buitenschilderen af met een expositie in het gemeentehuis.

De aquarelgroep van Gilde P en O heeft het buitenschilderjaar 2020 op 12-08 afgesloten bij “de Stallen “. Er waren dit jaar 23 deelnemers waarvan 3 mannen. Het mooie weer heeft er voor gezorgd dat de 10 schilderbijeenkomsten een succes waren. Dat heeft geresulteerd in mooie kunstwerken.

Deze expositie heeft als onderwerp 75 jaar bevrijding en Purmerend en bestaat uit zowel buiten-als binnenwerk, gemaakt door de Gilde-deelnemers van dit jaar. De schilderijen zijn ontstaan met diverse technieken. Vooral de Purmerend schilderijen zullen herkenbaar zijn. Met deze expositie wil de aquarelgroep tonen wat amateurschilders in hun mars hebben en ook uitdragen hoe leuk het is om met een groep samen in de buitenlucht te schilderen.

Daarnaast zijn er ook mooie stukjes van Purmerend vastgelegd op het doek. Iedere schilder heeft zijn eigen invalshoek genomen waardoor het resultaat zeer verrassend is.

De expositie is op werkdagen te bezichten in de hal van het gemeentehuis                                van 17-08 t/m 11-09,  van 8.30 tot 13.00 uur.

Gaat dat zien!  Meer informatie over de aquarelgroep? Bel : 06 50605580 of kijk op de website: gildepurmerend.nl

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.