17.7 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomeRegionaalCode geel: zware windstoten tot ca. 80 km/uur

Code geel: zware windstoten tot ca. 80 km/uur

Regionaal – Wie even naar buiten gaat voelt de wind al harder waaien. Zet je tuinmeubelen vast en haal je losse spullen alvast maar binnen. In de loop van vanavond komen er in het westelijk kustgebied zware windstoten voor van ca. 80 km/uur. Het KNMI kondigt code geel af.

In de loop van de nacht zijn in het hele land zware windstoten mogelijk, landinwaarts rond 75 km/uur, in de kustgebieden rond 85 km/uur en aan zee tot 100 km/uur. De wind komt eerst uit een zuidwestelijke richting, woensdagochtend draait de wind naar west. Woensdagmiddag neemt de wind van het zuidwesten uit langzaam af.

Relevant bericht:

Deze week: onstuimig weer en kans op zomerstorm woensdag –

Regionaal – Zo heet en hoogzomers als het een paar weken geleden was, zo herfstachtig is het deze week. Woensdag krijgt ons land mogelijk met een zomerstorm te maken. Dit meldt weeronline.nl. Daarbij kan aan de kust stormkracht komen te staan (windkracht 9) en is kans op zware windstoten van 75-100 km/uur.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.9 °
16 °
55 %
3.1kmh
100 %
ma
18 °
di
15 °
wo
17 °
do
16 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.